We hebben een aantal nieuwe stencils van Josephiena Design waaronder dit classic-patroon 15.
Terwijl ik door mijn boek met plaatjes aan het bladderen was kwam ik dit kasteel tegen en wist gewoon dat ik die wou combineren met dit stencil.

Kijk en lees verder om te zien hoe ik deze pagina gemaakt heb.

 

Ik heb de afbeelding van het kasteel in mijn travel journal geplakt. Daarbij heb ik de afbeelding door midden gesneden, omdat deze anders door het veel open en dicht doen van het journal scheurt. Ook heb ik een laag clear gesso aangebracht.

 

Er lag een boot links onder in de hoek deze heb ik weggewerkt met een laagje gesso. Met de stencil Patroon 15 van Josephiena Design en crackle past heb ik het patroon aangebracht in de rechter bovenhoek.

 

Over het laagje gesso heb ik met acryl verf extra kleur aangebracht. Uit een vel papier die ik een tijdje geleden had gebruikt op de gell plate heb ik drie bloemetjes gestanst.

 

Over de gekleurde hoek heb ik het stencil terug laten komen. Eerst heb ik een donkere kleur gebruikt en daarna een transparante wit. Door het stencil te laten verspringen is er een speelser effect gecreƫerd.

 

Met Ecoline brushpennen zijn drie vosjes stempels van Gummiapan in gekleurd. Daarna zijn ze uitgeknipt.

 

Met een achtergrond stempel van Gummiapan en zwarte stempelinkt zijn hier en daar nog een paar stipjes aangebracht in de achtergrond, ook heb ik een paar kruisjes getekend met een witte correctie pen.

 

Ik hoop dat je het leuk vond om deze blog te lezen en dat het je heeft kunnen inspireren.