Ik weet het, Kerst is nog ver weg. Maar op Facebook zag ik een paar kerstkaarten voorbij komen en werd er door geïnspireerd. Ik hoop dat ik jullie nu ook kan inspireren, want als je van plan bent om veel kaarten te maken kun je maar beter op tijd beginnen.

Kaart: Santa's Home

Ik heb twee kleuren inktsprays op een stuk aquarelpapier van 20 bij 13 cm gespoten. Na het drogen van deze kleuren, heb ik met Lindy’s “Frozen Jack Frost” inktspray een wit laagje aangebracht over een deel van het aquarelpapier. Hierdoor lijkt het of het mistig is.

Close-up Santa's Home

Daarna heb ik het huisje en de elfjes van Lavinia afgedrukt met “Black Jet “ Archival inkt. Door een van de elfjes op de rand af te drukken lijkt het net of ze naar het huisje toevliegen.
De witte sterretjes in de lucht zijn gemaakt met embossingpoeder “Purely White” van Lindy’s Stamp Gang.

Close-up Santa's Home

De witte sneeuw op de tekst, de elfjes en het huisje zijn aangebracht met een correctiepen. Ik zelf vond de correctiepen niet lekker werken, dus daar ga ik nog iets anders voor zoeken. De randen van het aquarelpapier zijn nog bewerkt met “Walnut Stain” Distress inkt om het wat speelser te maken. Het geheel is op een dubbelgevouwen witte kaart geplakt.

Voor een overzicht van gebruikte producten kun je KLIK HIER