Het is al weer even geleden dat er een blog is geplaatst, maar ook dat ik zelf wat heb gemaakt. Maar op Moederdag ben ik dan toch even gaan zitten, op Moederdag mag je toch wat voor je zelf doen.

Ik had dit Chipboard album liggen waar ik al heel lang wat mee wil doen en omdat zulk mooi weer hier in Groningen was wou ik iets met strand en zee doen. Ik wiste niet helemaal wat ik wou doen.

Dus ben ik begonnen met een laag gesso, nooit verkeerd op grijs karton. Daarna twee lichte vrolijke kleuren Distress Oxide, dit had ik nog niet eerder gedaan en was vergeten dat het door gesso ook langer duurde voor dat verf/inkt droog zijn. Dus had ik diverse vinger afdrukken op mijn pagina, gelukkig was dat makkelijk weg te werken.

Party met LeCrea desings


Omdat ik steeds meer een beeld kreeg van iets onder water en alleen een gekleurde achtergrond wat stijf vond heb ik wat waterdruppels er op gespetterd en daarna weer weggehaald met een droog doekje. Om te voorkomen dat er weer vingerafdrukken op kwamen heb ik de Oxide nu even gedroogd met een heattool.

Met sjablonen van LeCrea Design en een stempel van Gummiapan heb ik de achtergrond afgemaakt.
De tekst en de banner komen uit een clear stempel set van LeCrea Design en de plaatjes komen uit een tijdschrift.

Party met LeCrea desings

Ik hoop dat je het een leuke blog vind en dat het je heeft geinspireerd.

Josephiena