Het is zondagmorgen als ik deze kaart maak.

Kaart gemaakt met spulletjes van Gummiapan.

Ik had nog geen voorbeeld met het rendier in bad. Terwijl ik die aan het inkleuren was met de Ecoline brush pennen, begon het zonnetje steeds beter te schijnen en kreeg ik zin om iets met het fel gele papier van Gummiapan te doen. Om deze kleur wel terug te laten komen in de stempel heb ik het badeendje en de zeepflesjes ingekleurd met Lichtgeel (201), achteraf bleek dit de zelfde kleur te zijn.

Na het inkleuren heb ik de stempel afdruk uit gestanst en uit geel papier drie van die rechthoekige vormen gestanst.
Voor de tekst heb ik de kleinste uit het setje genomen. Bij deze tekst van Gummiapan duurde het even voor het kwartje viel, waar voor de afkorting stond (Happy Birthday to U), maar ik vind hem nu geweldig.

Het is een korte blog, maar ik hoop toch dat je hem leuk vind.

Josephiena