Vandaag een art journal pagina, waar van de tekst op dit moment echt mijn favoriet is.
Daarnaast vind ik hem ook heel passent bij de afbeeldingen op de pagina.

Gummiapan, Dutch Doobadoo, Studio Light,

Bij deze pagina heb ik aanweerzijde boogjes gemaakt aan de randen, voor een speeleffect.
Om dit te benadrukken zijn die randen zwart gemaakt en door de Landscape en Star Mask's van Dutch Doobadoo lijken het net stroken coraal.

Gummiapan, Dutch Doobadoo, Studio Light,

De achtergrond is gemaakt met Distress paint en stencils uit de groene mixed media collectie van StudioLight.

Gummiapan, Dutch Doobadoo, Studio Light,

De afbeeldingen zijn in op gebouwd uit verschillende stempel afdrukken. Deze zijn eerst gestempeld op een appart papiertje, vervolgens in gekleurd en uitgeknipt. Bij voorbeeld het figuurdje hier boven, die bestaat uit een hoofd van een eekhoorn, vlindervleugel en een lijf van een zeehond. En op deze manier heb ik een uniek plaatje gemaakt met stempels van Gummiapan.

De zwarte sierrand is gemaakt met een posca stift enGeomatric Blocks mask van Dutch Doobadoo.

Ik hoop dat u ik u weer heb kunnen inspereren,
Josephiena.